יום ראשון, 13 במרץ 2016

שבלולים במילוי גבינות

תשמרו את המתכון הזה.. בכמה תיקיות

מתאים לארוחת ערב קלילה.. לאירוח חלבי.. לפיקניק.. לארוחת בוקר של שבת.. לשבועות ומה לא..








כרגיל קל להכנה


 מצרכים:
חבילה של עלי סיגר- שהופשרה לילה קודם במקרר  
למילוי -
גביע קוטג' 250 גר' 5%
1 גביע גבינה לבנה 250 גר' 5%
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח פלפל שחור גרוס


לציפוי - 1 גביע שמנת מתוקה
תבנית עגולה בקוטר 24 או 26

אופן ההכנה:

להכנת המלית לערבב בקערה קוטג', גבינה לבנה, גבינה צהובה, מלח ופלפל.

לחצות כל עלה סיגר לחצי, להניח מעט מהמלית על החלק העגול של הסיגר
לגלגל בעדינות לסיגר ואז לצורת שבלול
להניח בתבנית משומנת, לחזור על התהליך עם שאר עלי הסיגר ולסדר אותם בצפיפות בתבנית.

לשפוך מעל השבלולים את השמנת המתוקה
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 עד שהשבלולים מזהיבים יפה.





בתאבון! 

5 תגובות:

.