יום חמישי, 5 בנובמבר 2015

פאי אוראו ושוקולד

פאי אוראו ושוקולד בתוספת בייגלה מלוח ללא אפייה












לימים האלה שמתחשק גם מתוק וגם מלוח


מצרכים: 
2 חבילות עוגיות אוראו 
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 שמנת מתוקה
מעט בייגלה בצורת שמיניות


תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 או מאורכת.


אופן ההכנה: קלי קלות






לפורר במעבד מזון את העוגיות. להמיס חמאה במיקרו, להוסיף לעוגיות לערבב עד שכל העוגיות מכוסות בחמאה.

לשטח בתבנית פאי את העוגיות ולדחוס מעט בעזרת כף.

להכניס למקפיא לעשר דקות

בינתיים, להרתיח שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד ולערבב היטב. לצקת על העוגיות.
להכניס למקרר להתייצבות השוקולד לכמה דקות. 
לסדר שורות של בייגלה מעל השוקולד.
להכניס  שוב למקרר לכמה שעות עד להתייצבות מלאה של הפאי.

לפרוס ולהגיש... טעים! טעים!!! 


תהנו באחריות♥





תגובה 1:

  1. וואי וואי היה מתאים לי בוללללללללללל עם הקפה עכשיו

    השבמחק

.