יום שלישי, 12 במאי 2015

לבנה - מתכון

לבנה טעימה רכה..... והכי חשוב כזו שתכינו לבד בקלות













מצרכים : 



יוגורט 1.5 ליטר 6% או 4%

כפית שטוחה מלח

חיתול בד או צפית של כרית

אופן ההכנה


להניח מסננת על קערה ולפרוס מעליה את הבד, לשפוך את היוגורט להוסיף מלח ולערבב.






לקשור את הבד ולתלות על הברז לשעתיים לפחות.






להעביר את הבד למסננת (שמונחת על קערה) להניח מעל הבד כלי כבד ולהכניס למקרר ללילה.


למחרת  זה מוכן, להעביר לכלי אחסון או הגשה

אפשר לאכול אותה סתם כך עם קצת שמן זית וזעתר







אפשר להכין כדורים להכניס לצנצנת לכסות בשמן זית ולפנק את המארחים שלכם בפעם הבאה שתקפצו לבקר








ואפשר גם לשפד כדורים על שיפוד קטן ולהגיש לכל אורח.






שיהיו לכם ימים רכים ונעימים תמיד.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.