יום רביעי, 1 באפריל 2015

פשטידת מצות ובשר

פשטידה קלה להכנה טעימה ומשביעה לחג הפסח.









מצרכים:

500 גרם בשר בקר טחון
כף שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
8 מצות
3 ביצים
מלח, פלפל








אופן ההכנה :

לחמם שמן במחבת ולטגן את הבצל עד שמזהיב
להוסיף את הבשר ולערבב מידי פעם
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
לבשל עד שהבשר מוכן.

לפורר גס את המצות להכניס לקערה מלאה במים ולהשהות כ - 7 דקות.

לסחוט היטב את המצות, ולהוסיף לבשר, לערבב, להוסיף את הביצים לערבב היטב.

לצקת לתוך תבנית עגולה (26).

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ- חצי שעה עד אשר הפשטידה משחימה.









בתאבון!

חג שמח ♥

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.