בלי הרבה פינפונים... בלי הוראות הכנה מלחיצות.. עוגת גבינה קלאסית של סבתות, הכי טעימה!
מצרכים:
לתבנית עגולה בקוטר 28 או תבנית פיירקס מלבנית גדולה
6 ביצים מופרדות
750 גרם גבינה לבנה 5%
1/2 1 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
למי שאוהב אפשר להוסיף גרידת לימון
לציפוי (גם בלעדיו העוגה טובה):
1 שמנת מתוקה
1/2 1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר, להוסיף בהדרגה א. פודינג, קורנפלור, סוכר וניל שמנת וגבינה ולערבל לתערובת אחידה.
להעביר את התערובת לקערה גדולה.
לשטוף וליבש היטב את קערת ומקציף המיקסר, להקציף את החלבון עם כוס הסוכר שנותר לקצף יציב.
להעביר כף מהקצף לתערובת הגבינה ולערבב בעדינות.
להמשיך להוסיף את יתרת הקצף ולאחד בעדינות רבה.
לאפות בתנור שחומם מראש (לא טורבו) על 180 מעלות חצי שעה. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עוד כחצי שעה בתנור.
לקרר את העוגה,
להקציף שמנת ואבקת סוכר, לצפות את העוגה מעל ולשמור במקרר עד להגשה.
מצרכים:
לתבנית עגולה בקוטר 28 או תבנית פיירקס מלבנית גדולה
6 ביצים מופרדות
750 גרם גבינה לבנה 5%
1/2 1 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
למי שאוהב אפשר להוסיף גרידת לימון
לציפוי (גם בלעדיו העוגה טובה):
1 שמנת מתוקה
1/2 1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר, להוסיף בהדרגה א. פודינג, קורנפלור, סוכר וניל שמנת וגבינה ולערבל לתערובת אחידה.
להעביר את התערובת לקערה גדולה.
לשטוף וליבש היטב את קערת ומקציף המיקסר, להקציף את החלבון עם כוס הסוכר שנותר לקצף יציב.
להעביר כף מהקצף לתערובת הגבינה ולערבב בעדינות.
להמשיך להוסיף את יתרת הקצף ולאחד בעדינות רבה.
לאפות בתנור שחומם מראש (לא טורבו) על 180 מעלות חצי שעה. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עוד כחצי שעה בתנור.
לקרר את העוגה,
להקציף שמנת ואבקת סוכר, לצפות את העוגה מעל ולשמור במקרר עד להגשה.
בדיוק בזמן. השנה אנסה את "עוגת מיכל" :)
השבמחקתודה! חג שמח♥
מחק