מטבל חריף וטעים שאפשר למרוח בכריך או לשדרג איתו כל תבשיל או ארוחה
מצרכים:
5 פלפלים ירוקים חריפים שטופים
8 שיני שום
צרור פטרוזיליה
מיץ מלימון שלם
1/2 2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים לשלוש, בחלק העליון (הצמוד לגבעול) לא נשתמש.
מכניסים למעבד מזון יחד עם הגרעינים ומוסיפים את יתרת המצרכים.
מערבלים היטב עד שהכל קצוץ דק
מעבירים לצנצנת נקייה
*שומרים במקרר (נשמר הרבה זמן)
אפשר להוסיף לכריכים, טוסטים, שקשוקה, קציצות ועוד
וגם להגיש כך כמטבל בכל ארוחה
מצרכים:
5 פלפלים ירוקים חריפים שטופים
8 שיני שום
צרור פטרוזיליה
מיץ מלימון שלם
1/2 2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים לשלוש, בחלק העליון (הצמוד לגבעול) לא נשתמש.
מכניסים למעבד מזון יחד עם הגרעינים ומוסיפים את יתרת המצרכים.
מערבלים היטב עד שהכל קצוץ דק
מעבירים לצנצנת נקייה
*שומרים במקרר (נשמר הרבה זמן)
אפשר להוסיף לכריכים, טוסטים, שקשוקה, קציצות ועוד
וגם להגיש כך כמטבל בכל ארוחה
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.