מטבל חריף

מטבל חריף וטעים שאפשר למרוח בכריך או לשדרג איתו כל תבשיל או ארוחה






מצרכים:

5 פלפלים ירוקים חריפים שטופים
8 שיני שום
צרור פטרוזיליה
מיץ מלימון שלם
1/2 2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח






אופן ההכנה:

חותכים את הפלפלים לשלוש, בחלק העליון (הצמוד לגבעול) לא נשתמש.
מכניסים למעבד מזון יחד עם הגרעינים ומוסיפים את יתרת המצרכים.
 מערבלים היטב עד שהכל קצוץ דק

מעבירים לצנצנת נקייה 
*שומרים במקרר (נשמר הרבה זמן)




אפשר להוסיף לכריכים, טוסטים, שקשוקה, קציצות ועוד
וגם להגיש כך כמטבל בכל ארוחה

תגובות