לחם זיתים קל להכנה




מצרכים:

3 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כוס מים פושרים
3 כפות שמן זית
כפית מלח
כוס זיתים שחורים פרוסים

1/4 כוס קמח לקימוח משטח העבודה והבצק לפני האפייה



אופן ההכנה:

לערבב בקערת המיקסר קמח מנופה, שמרים וסוכר
להפעיל את המיקסר להוסיף שמן ומים בהדרגה
להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עוד 5 דקות

לקמח קערה ולהכניס לתוכה אתת הבצק לכסות בניילון נצמד להניח להתפחה של שעה

לקמח משטח עבודה להניח עליו את הבצק ולקמח גם אותו, להוסיף את הזיתים ולהטמיע אותם בבצק

ללוש מעט ולחלק את הבצק לארבע, כל חלק לרדד לנחש ואת הנחש ללפף בצורת בורג

להניח בתבנית ולכסות במגבת להתפחה נוספת של חצי שעה

לאפות כ - 20 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות





תגובות