עוגת סחלב ושוקולד לבן

כל הדברים הטובים בעוגה חורפית נהדרת



מצרכים:


2 מיכלי שמנת מתוקה
4 ביצים גדולות
1/2 1 כוסות סוכר
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
1 שקית תערובת סחלב (50 גרם)

לפיזור לאחר האפייה קוקוס, פיסטוקים קצוצים


אפייה בסיר פלא או ב 3 תבניות מאורכות




אופן ההכנה

מערבלים בקערת המיקסר 4 דקות מיכל אחד של שמנת מתוקה, ביצים, סוכר ואת אבקת הסחלב
מוסיפים לסירוגין את הקמח, אבקת האפייה והשמנת הנוספת ומערבלים עד איחוד
מפסיקים את פעולת המיקסר מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים ידנית

משמנים היטב סיר פלא ויוצקים לתוכו את התערובת

אופים כ 40 דקות לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם פירורים לחים








תגובות

  1. נשמע כמו עוגה פגז!!! חייבת לנסות!

    השבמחק
  2. קוסמת!!! שילוב טעמים מנצח. אנסה בסופש.

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

.