עוגה בחושה בטעם קפה ושוקולד

קפה, שוקולד וחמאה כל הדברים הטובים בעוגה אחת




מצרכים:


200 גרם חמאה רכה
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות קוקוס
1 שקית תמצית וניל
2 כפיות קפה מומסות ב 3 כפות מים חמים
50 גרם שוקולד קצוץ גס


אופן ההכנה:

קוצצים את השוקולד מערבבים עם כף קמח ומניחים בצד
מערבבים מים וקפה ומניחים בצד להתקרר

מקציפים חמאה וסוכרים לקצף אוורירי ויציב
מוסיפים פנימה בהדרגה ביצים ומערבלים עד לאיחוד
מוסיפים את יתרת החומרים מלבד השוקולד ומערבלים מעט
מוסיפים את השוקולד ומערבבים ידנית.


משמנים היטב תבנית קוגלהוף ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד אשר העוגה יציבה וקיסם יוצא יבש




תגובות

  1. היי, תודה על המתכון, ניתן להכין את העוגה בשתי תבניות אינגלישקייק?

    השבמחק
  2. טוב אז אענה בעצמי...😁 הכנתי בשתי תבניות אינגלישקייק ויצא מושלם!

    השבמחק
  3. מצטערתתתת פספסתי את השאלה והתגובה שלך. שמחה שאהבת

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

.