יום שלישי, 21 בנובמבר 2017

עוגת מיץ תפוזים וקקאו

בחושה קלה להכנה.. 
הכל בקערה אחת






מצרכים 

5 ביצים
 1/2 1 סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות קקאו

תבנית בקוטר 26 או סיר פלא

אבקת סוכר לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה

מקציפים ביצים עם סוכר לקצף תפוח ובהיר
מוסיפים בהדרגה שמן ומיץ תפוזים
מערבלים מעט
מוסיפים קמח ואבקת אפייה, מערבלים עד איחוד התערובת

מפרישים כוס אחת מהתערובת לקערה נפרדת, מוסיפים את 2 כפות הקקאו ומערבבים היטב

יוצקים את הבלילה הבהירה לתבנית משומנת 
מעליה יוצקים את תערובת הקקאו ובעזרת סכין משיישים
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש




לאחר צינון העוגה, לפזר מעט אבקת סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.