יום ראשון, 8 באוקטובר 2017

מאפינס קפה ושוקולד

מפנקים לצד הקפה








מצרכים  ל- 12 מאפינס:


1/4 2 כוסות קמח תופח

1/2 כפית סודה לשתייה

1 כפית מלח

3/4 כוס סוכר

2 ביצים 

50 גרם חמאה מומסת

4 כפות שמן

1/2 כוס קפה (להמיס כפית גדושה של קפה בחצי כוס מים רותחים)

100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס










אופן ההכנה

להכין את הקפה ולהניח בצד לצינון

לחמם תנור על 170 מעלות

לערבב בקערה את כל החומרים היבשים להוסיף את הביצים, החמאה המומסת השמן והקפה ולערבב היטב.

להוסיף מחצית מהשוקולד הקצוץ - לערבב טוב


למלא את התערובת בתבנית שקעים עד לגובה 3/4 - התערובת תופחת באפייה

לפזר מעל כל מאפינס מהשוקולד ששמרנו בצד

לאפות עד שקיסם יוצא יבש בערך 20 דקות

*אפשר להוסיף לתערובת אגוזים

**אפשר לאפות גם בכוסות אספרסו המתאימות לאפייה בתנור









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.