יום ראשון, 9 ביולי 2017

דואה - תערובת תבלינים

תבלין דואה להעשרת ממרחים, כריכים או סלטים
והכי טעים על לחם וחמאה











תערובת מהמטבח המצרי

ו.. כן אני יודעת יש גרסאות רבות

זו הגרסא שסבתא שלי הכינה ואמא שלי מכינה





מצרכים:

250 גרם שומשום
150 גרם גרגירי כוסברה טחונים
כפית גדושה כמון
1 כפית מלח

אופן ההכנה:

לחמם מחבת גדולה ולקלות בה את השומשום תוך כדי ערבוב עד שהשומשום מקבל צבע זהוב יפה






להעביר את השומשום הקלוי לקערה.

באותה מחבת לקלות את  גרגירי הכוסברה תוך כדי ערבוב עד שהם מקבלים צבע כהה ולהוסיף לקערה עם השומשום.

לערבב, להוסיף כמון ומלח, לערבב היטב ולהעביר לצנצנת אטומה.

מומלץ להוסיף לסלט, על כריך גבינה או קוטג' וטעים מאוד עם עם אבוקדו


במידה ולא מצאתם גרגירי כוסברה טחונים אפשר לקנות גרגירים ואחרי הקלייה לטחון במעבד מזון





טעים מאוד גם עם שמן זית ופיתות עשויות על מחבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.