יום חמישי, 25 במאי 2017

קראמבל פירות ושיבולת שועל


קינוח מפנק לסיום ארוחה או סתם לערב על המרפסת,
להגיש עם גלידת וניל או קרם פרש
מתאים לכל פרי שיש בבית






מצרכים

1 ק"ג פירות מגולענים וחתוכים גס. (אני השתמשתי ב 2 תפוחי עץ, 4 נקטרינות, 4 שזיפים וכוס פירות יער)
כוס ורבע שיבולת שועל
חצי כוס סוכר חום
כפית קינמון 
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
כף זרעי צ'יה
כף סילאן
50 גרם חמאה מומסת (אם מתחשק לכם להיות נדיבים אפשר גם 70)






אופן ההכנה
לשמן תבנית במעט חמאה ולהניח בתוכה את הפירות

לערבב את שאר החומרים לתערובת פירורית בעזרת הידיים 
ולסדר מעל הפירות

לאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד לריכוך הפירות,  בערך חצי שעה - ארבעים דקות

להגיש חם ישר מהתבנית

תהנו♥




2 comments:

  1. טוב בואי נגיד את זה ככה אני פשוט מעולפת על המתכונים המעולים שלך

    השבמחק

.