יום שלישי, 23 במאי 2017

אורז עם בשר








מצרכים: 

250-300 גרם בשר בקר טחון (או בשר כבש)
1 בצל גדול
2 כוסות אורז שטוף 
זר שלם של פטרוזילה קצוצה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית בהרט
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
1/4 כוס מים


אופן ההכנה:

לשטוף ולהשרות את האורז כחצי שעה.
לבשל את האורז 8 דקות במים עם מלח, לשטוף היטב ולהניח בצד.
לחמם את השמן בסיר ולטגן בו את הבצל.
להוסיף את הבשר לתבל בכמון, בהרט מלח ופלפל לערבב ולבשל עוד כמה דקות.
מוסיפים את האורז והפטרוזיליה ומערבבים.
מוסיפים את המים, מקטינים את האש ומבשלים כ 40 דקות על אש קטנה.


להגשה אפשר לפזר מעל שקדים קלויים, חמוציות או נענע קצוצה

*למי שאוהב אפשר להוסיף גם שמיר קצוץ בזמן הבישול





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.