קציצות פראסה

קפטיקס דה פראסה


























קציצות בשר וכרישה מטוגנות
מצרכים :

ל כ- 25 קציצות

1 תפוא מבושל ומעוך לפירה
2 ביצים
1/4 קילו בשר בקר טחון
3 כרישות
2 כפות גדושות קמח מצה (או פירורי לחם)
מלח פלפל שחור לפי הטעם


שמן לטיגון


אופן ההכנה:

קוצצים דק את הכירשה ממלאים סיר במים ומעט מלח ומבשלים 20 דקות





מסננים וסוחטים היטב מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

מחממים שמן במחבת יוצרים קציצות ומטגנים




הקציצות טובות גם להקפאה.






תגובות