יום רביעי, 12 באפריל 2017

ממתק שוקולד מלא גודיז

ממתק שוקולד שמשמח ילדים ומבוגרים בצ'יק צ'ק...








מצרכים:

200 גרם שוקולד חלב (אפשר גם מריר) 
50 גרם שוקולד לבן
כפית וחצי שמן
1 חטיף מקופלת

אופציות נוספות
ביצי שוקולד קטנות, סוכריות עדשים, מרשמלו, סוכריות לעוגה ועוד..








אופן ההכנה:


בקערה קטנה להניח שוקולד חלב וכפית שמן ולהמיס במיקרו בפולסים קצרים, לערבב היטב

להניח על גבי תבנית נייר אפייה ובעזרת כף לשטח את השוקולד המומס.

להמיס את השוקולד הלבן במיקרו עם חצי כפית שמן (בזהירות- לזמן קצר ולערבב)

לצקת את השוקולד הלבן על גבי השוקולד שבתבנית, בעזרת קיסם או שיפוד לשייש מעט את השוקולד הלבן לתוך שוקולד החלב.

לפורר מעל את חטיף המקופלת 

להניח מעל השוקולד את כל התוספות שבחרתם ולהכניס למקרר לשעה

בסכין חדה לחתוך לקוביות.







לאחסן במקרר.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.