יום שלישי, 4 באפריל 2017

ארוחת תפוחי אדמה ופטריות במחבת

מסוג התבשילים שמניחים במרכז השולחן והם גונבים את כל ההצגה







מצרכים :

5 תפוחי אדמה גדולים
1/4 כוס שמן
2 בצלים קצוצים
סלסלת פטריות שמפיניון
כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
4-5 ביצים

חופן פטרוזליה קצוצה להגשה


אופן ההכנה

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מוסיפים מים קרים ומשהים  15 דקות.
קוצצים דק את הבצל מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומייבשים היטב.
מוסיפים למחבת ומטגנים תוך כדי בחישה עד שתפוחי האדמה יזהיבו 
(אם יש צורך הוסיפו מעט שמן)

כשתפוחי האדמה קיבלו צבע מוסיפים את הפטריות, מערבבים בעדינות, מתבלים בפפריקה ומלח ומטגנים עוד כ - 7 דקות.

יוצרים בתערובת 4 - 5 גומות בכל גומה שוברים ביצה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים יתקשו.


מפזרים פטרוזליה קצוצה ומגישים לשולחן




7 תגובות:

  1. איזה רעיון! נאמץ אותו לכל השנה😌

    השבמחק
  2. איזה רעיון! נאמץ אותו לכל השנה😌

    השבמחק
  3. מעולה צודקת ליאן טוב לכל השנה ארוחה חפיפית וטעימה...<3 תודה יפתי

    השבמחק
  4. ההוספה של הביצים נראית לי מעולה, אנסה ואשדר מהשטח:)

    השבמחק
  5. לזה קוראים מקוריות❣נראה טעימי ביותר, את זה בהחלט אני יכולה להכין, אלופית במטבח את😍

    השבמחק
  6. נראה טעים אני צריכה ללא הביצה לטבעוני אבל בטוח יהיה כיפי

    השבמחק

.