יום רביעי, 29 במרץ 2017

מרשמלו ביתי

לא מה שאתם מכירים עד עכשיו.. תכינו לבד ותבינו כמה טעים!!







מצרכים 

2 שקיות ג'לטין (כל אחת 14 גרם)

 כוס מים 

2 כוסות סוכר

3/4 כוס סירופ תירס

מעט מלח

2 טיפות תמצית וניל

אבקת סוכר לבזיקה על התבנית

אופציות לתוספות: גרידת לימון או תפוז, טיפונת צבע מאכל








אופן ההכנה


לערבב בקערית ג'לטין עם חצי כוס מים ולהניח בצד לחצי שעה

לערבב בסיר את שאר המצרכים ולהביא לרתיחה, להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עוד כ - 4 דקות
(עד לטמפ' של 120 מעלות)

להעביר לקערת מיקסר את הג'לטין להתחיל לערבל, תוך כדי ערבול להוסיף בזרם דק את את התערובת שהרתחנו (יש לעשות זאת במהירות על מנת שהתערובת לא תתקרר ותתקשה).
להמשיך לערבל עוד 10 דקות. להוסיף 2 טיפות תמצית וניל ולערבל להטמעה.


להניח על תבנית נייר אפייה, לבזוק מעליה אבקת סוכר, לצקת את התערובת וליישר מעט. 
בעזרת מסננת לבזוק מעל שוב אבקת סוכר. לכסות במגבת ולהניח לייבוש כ 12 שעות.

לחתוך לקוביות ולאחסן בצנצנת אטומה.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.