יום שישי, 23 בדצמבר 2016

לביבות תפוחי אדמה ותירס

לביבות טעימות וקלות להכנה לכבוד חג החנוכה/חג השמן








ולכבוד שמונה ימי נס החנוכה בונוס למתכון:
 -8 דברים שגורמים לי אושר/אור
 -8 דברים שגורמים לי להתעצבן/חושך



8 דברים שגורמים לי אושר/אור

1. המשפחה שלי

2. נסיעות לחו"ל

3. קפה חזק

4. רקפות

5. פחמימות

6. ריחות של מרכך כביסה וספר חדש

7. בגדים בצבע שחור

8. שישי שבת



שמונה דברים שגורמים לי להתעצבן/חושך


1. שמשקרים לי

2. שאני רעבה

3. בירוקרטיה

4. שמישהו מעליב את הילדים שלי

5. אנשים שלועסים בפה פתוח 

6. אנשים קטנים שלא מפרגנים

7. כשמישהו מתנדב לעזור לי להחנות בלי שביקשתי..

8. מאחרים



ועכשיו ללביבות שיעשו לכן חם בבטן ושמח בלב







מצרכים:

3 תפוחי אדמה בינוניים

4 ביצים

4 כפות קמח

5 בצלים ירוקים קצוצים

1 קופסת גרעיני תירס

מלח פלפל


שמן לטיגון



אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה, מגררים בפומפייה וסוחטים

בקערה נפרדת מערבבים ביצים קמח בצל ותבלינים ומוסיפים לתפוחי האדמה.

מסננים את התירס מנוזלים ומוסיפים לקערה. מערבבים היטב

מחממים שמן במחבת ובעזרת 2 כפות מעבירים לטיגון עד הזהבה

זהו פשוט וטעים




בים בם תירס חם

6 תגובות:

  1. מיכלי, אני לגמרי איתך ברוב הסעיפים. אולי חוץ מהקפה ��.
    והלביבות נראות משו משו ❤

    השבמחק
  2. איך אנחנו דומות ממש, אחליף את הקפה בתה עלים ואת המאחרים אני ממש מבינה כי אני כזו... איזה תענוד לקרוא אותך ואת מתכון הלביבות שומרת, אוהבת לביבות יותר מסופגניות והשנה אכין ואגביל את עצמי משום שהכולסטרול עלה😂😂😂 ובכל זאת לא מוותרת. פוסט תענוג לחיך😘😘

    השבמחק
  3. רקפות ופה פתוח שאוכלים, וואו
    לא להאמין, כמה הרשימות שלך תואמות לשלי
    חוץ מהקפה שהוחלף בצ׳אי וחלב שקדים 😊

    השבמחק
    תשובות
    1. איזה כיף!!! שמחה שחולקות אותם דברים חג חנוכה שמח🌟🌟

      מחק

.