יום רביעי, 12 באוקטובר 2016

סופריטו

סופריטו- תבשיל של בשר בקר או עוף עם תפוחי אדמה מטוגנים 





מצרכים

1/4 כוס שמן 
2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
מלח
פלפל שחור גרוס 

לתפוחי האדמה-
שמן לטיגון עמוק
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפלחים או קוביות













אופן ההכנה

בסיר רחב שטוח וכבד מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הבשר בכמה מחזורים עד שישחימו מכל הצדדים.

מחזירים לסיר את כל הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס
מוסיפים כוס מים ומבשלים עד רתיחה.

מוסיפים עוד 1/4 כוס מים ומבשלים שעתיים על אש קטנה.
אם יש צורך מוסיפים מעט מים במהלך הבישול.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את תפוחי האדמה לצ'יפס שזוף במיוחד ומספיגים על נייר סופג.

מתבלים את הצ'יפס במלח ומוסיפים לסיר עם הבשר, מערבבים בעדינות.

מבשלים עוד 10 דקות. 

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט פלפל שחור ומגישים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.