יום שלישי, 13 בספטמבר 2016

נגיסי עוף מתובלים - נאגטס

נגיסי עוף מתובלים אהובים על הקטנים והגדולים





מצרכים 

500-600 גרם חזה עוף חתוך לריבועים
3 ביצים 
3 כפות רוטב צילי מתוק
2 שיני שום כתושות
כפית תבלין לעוף בגריל
מלח 
פלפל שחור

פירורי לחם (בערך 2.5 כוסות)

כוס וקצת קמח תופח


שמן לטיגון עמוק







אופן ההכנה

לערבב בקערה אחת ביצים, רוטב צ'ילי, שום ותבלינים

בקערה שנייה מניחים קמח
בקערה שלישית פירורי לחם


לקמח את ריבועי העוף, לטבול בקערת הביצים ואז בפירורי הלחם

לחמם בסיר שמן לטיגון עמוק.

לטגן את הנגיסים עד הזהבה (בכמה סבבים)


להגיש לצד קטשופ/טחינה/מיונז וכדומה..



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.