יום שלישי, 30 באוגוסט 2016

שוקי עוף בציפוי קורנפלקס

שוקי עוף טעימים לארוחת צהריים לצד תפוא אדמה.
מתאים גם לאירוח  במזנון, פשוט להחזיק שוק ביד ולנשנש!





את ציפוי הקורנפלקס אפשר להחליף בביסלי גריל או ביסלי בטעם פלאפל


מצרכים 

8 שוקי עוף ללא העור
3 כפות רוטב סויה
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
3 כפות מים
2 כוסות קורנפלקס רגיל מרוסק גס


אופן ההכנה

שוטפים את השוקיים ומייבשים במגבת נייר,

מחממים תנור ל200 מעלות

מערבבים בקערה סויה, חמאת בוטנים, ומים לקרם חלק

מצפים היטב את שוקי העוף ומגלגלים בקורנפלקס כך שהקורנפלקס יצפה את כל העוף.

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים  עד השחמה מלאה 
כ - 50 דקות.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.