יום ראשון, 14 באוגוסט 2016

פיתות עם בשר - עראיס








מצרכים:

12-14 פיתות ביס
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם





אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומשהים לרבע שעה במקרר לספיגת טעמים

ממלאים כל פיתה בתערובת ומהדקים.

מחממים טוסטר לחיצה.

מניחים את הפיתות, 4 בכל פעם
ואופים כ-4 דקות מכל צד.

חותכים כל פיתה לשני חצאים ומגישים עם טחינה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.