יום שישי, 8 באפריל 2016

עוגיות שוקולד לפסח

חוויה מתקנת לכל עוגיות החנק של פסח שהכרתם עד כה..
נימוחות, טעימות, עוגיות פאדג' שוקולד לפסח









מצרכים לכ-25 עוגיות-
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה 
1/2 כוס סוכר 
1 שקית סוכר וניל
1/4 כוס+כף קמח תופח לפסח 
100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס




אופן ההכנה-
ממיסים במיקרוגל שקולד וחמאה עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה 
מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל כ-7 דקות עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי.
מוסיפים לביצים בהדרגה את הקמח וממשיכים לערבל במהירות איטית
מאחדים את תערובת השוקולד בהדרגה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה 
מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד איחוד עם התערובת.
מכניסים את הקערה למקרר ל 5 דקות ובינתיים מחממים תנור ל 170 מעלות 
בעזרת 2 כפות משומנות מניחים על גבי נייר אפייה תלוליות קטנות של הבלילה עם רווח ביניהן
אופים כ-8 דקות (לא יותר- העוגיות מתייצבות לאחר האפייה)






4 תגובות:

  1. מיכלי הן נראות מושלמות.אני חייבת חייבת לאפות כאלו. תודה על המתכון והשיתוף.מקסים

    השבמחק
  2. מיכלי הן נראות מושלמות.אני חייבת חייבת לאפות כאלו. תודה על המתכון והשיתוף.מקסים

    השבמחק

.