קינוח בצנצנות אישיות

קינוח קל ממש להכנה 
מסוג הקינוחים שכיף להכין אותם מראש, לאחסן במקרר ולהתפנות לשאר בישולי האירוח / החג
מתאים לאחר ארוחה כבדה.. ניתן לשלב בו את פירות העונה
מתאים לחג הפסח ובכלל






מצרכים לכ- 10 צנצנות (תלוי בגודל שתבחרו)-

לשכבה התחתונה:
2 שמנת מתוקה 
4 כפות גדושות ממרח REESE'S (אפשר גם נוטלה אך הריסז נותן לזה טוויסט אחר)
150 גרם פקאן מסוכר גרוס או בוטנים גרוסים

לזילוף מעל: 
2 שמנת מתוקה






אופן ההכנה-
להקציף 2 שמנת לקצף יציב, להוסיף את ממרח הריסז ולערבל מעט עד לאיחוד.
למלא 3/4 מגובה הצנצנת, 
לפזר מעל שכבת פקאן מסוכר  ולאחסן במקרר ל10 דקות 
בינתיים, להקציף 2 שמנת מתוקה לקצף יציב 
לזלף או למלא בכף מעל שכבת הפקאן
לקרר כמה שעות לפני ההגשה 




אין יותר קל וטעים מזה! מבטיחה לכם שהאורחים יעופו!

תגובות