יום שלישי, 9 בפברואר 2016

שכבות שוקולד ופיסטוק ליום האהבה









מי מי? לא יאהב אתכם אחרי שתכינו לו את השוקולד הטעים הזה...

מי יחשוב שלקח לכם שעות להכין.. ובעצם בדקות  יש לכם שוקולד מפנק טעים ומרשים
כל מי שמקבל ממני צנצנת של הממתק הזה זורח.



מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן
כף + 2 כפיות שמן
כמה טיפות צבע מאכל ורוד

25 גרם פיסטוקים.



אופן ההכנה:

מרפדים תבנית מרובעת בערך בגודל 23X23 בנייר אפייה.
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר + כף שמן בפולסים קצרים מערבבים מדי פעם.

משטחים על גבי נייר האפייה ומכניסים למקרר ל 15 דקות.

ממיסים בקערה 250 שוקולד לבן + כפית שמן בפולסים קצרים בודקים ומערבבים מידי פעם זהירות שלא ישרף.

מוציאים מהמיקרו ומוסיפים לקערה כמה טיפות של צבע מאכל (בהתאם לגוון שתרצו) מערבבים היטב ומשטחים מעל השוקולד שהיה בקירור.

ממיסים את 50 גרם שוקולד לבן שנותר עם כפית שמן במיקרו כ 20 שניות עד המסה
שופכים אותו על שכבת השוקולד הורודה ובעזרת שיפוד או סכין משיישים את השוקולד הלבן לתוך הורוד.

מניחים את הפיסטוקים מעל. מכניסים למקרר להתייצבות, מחלצים בעזרת נייר אפייה מהתבנית וחותכים לגודל הרצוי 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.