יום חמישי, 18 בפברואר 2016

סלט בורגול ופיצוחים








סלט קליל..  בניחוח וטעם לימוני. הפיצוחים מוסיפים קרנצ'יות מיוחדת

טעים משביע ומרשים להגשה






מצרכים:

כוס בורגול
חצי כוס חמוציות
חצי כוס בוטנים מלוחים
חצי כוס קשיו קלוי
חצי כוס שקדים קלויים
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
כף גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון
כף שמן זית
מלח






אופן ההכנה:

שוטפים את הבורגול ומשרים ב 2.5 כוסות מים רותחים כ 15 דקות.
במידה ונשארו נוזלים סוחטים את הבורגול ומעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים ומגישים.






יאמי יאמי כמה טעים!!!







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.