יום ראשון, 13 בדצמבר 2015

עוגיות חמאה רכות במיוחד!

אצלנו בבית קוראים לעוגיות האלה עוגיות - אל תמצמץ.. כי מי שממצמץ מפספס.. הן כל כך טעימות נמסות בפה. מכינה אותם דרך קבע כל שבוע. ותמיד כולם צוחקים עלי למה בכלל אני טורחת להעביר אותם לצנצנת.. ולסגור את המיכסה... כי במילא.. תכף לא ישאר פירור.

אז קדימה אתם עוד פה.. אתם חייבים לנסות ולהתמכר גם... 
קל (כרגיל) להכנה וטעים טילים!

















חומרים:

200 גרם חמאה
2 כוסות + 2 כפות קמח רגיל
1 כף אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור


50 גרם אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה.













אופן ההכנה:

להמיס בקערה את החמאה במיקרו, להוסיף את שאר החומרים ולערבב בעזרת כף עד לאיחוד כל החומרים.

לחמם תנור ל 180 מעלות

ליצור מהבצק כדורונים קטנים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

לאפות 10-12 דקות (לא יותר) העוגיות צריכות להישאר בהירות ומקבלות ממש טיפי צבע למטה.


לאחר צינון לפזר בעזרת מסננת אבקת סוכר בנדיבות רבה!









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.