יום רביעי, 25 בנובמבר 2015

לביבות אטריות וגבינת פטה





לביבות טעימות שונות..

לכבוד חג חנוכה/שמן



חומרים 

250 גרם אטריות דקות - מבושלות לפי הוראות היצרן
2 בצלים ירוקים קצוצים דק 
3 כפות פטרוזליה קצוצה
100 גרם גבינת פטה מפוררת
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל שחור גרוס
3 ביצים

שמן לטיגון






אופן ההכנה :

שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.









מחממים במחבת שמן לטיגון ,יוצקים לביבות לתוך השמן. ומטגנים כ - 3 דקות מכל צד - עד הזהבה.




-




תהנו.. ממש!





2 comments:

.