ממתק שוקולד


ממתק שוקולד וקורנפלקס קראנצ'י טעים וכמו תמיד קל להכנה










מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר
כף שמן
2 כפות גדושות ממרח נוגט. (אפשר גם חמאת בוטנים או נוטלה-  הנוגט הכי יאמי)
כוס קורנפלקס צהוב גרוס דק.


ממיסים במיקרו שוקולד ושמן. מוספים נוגט ומערבבים היטב.
מוספים לקערה את הקורנפלקס מערבבים היטב.

משטחים בתבנית סילקון עם שקעים קטנים.

מצננים כשעה וחצי במקרר עד להתקשות. מחלצים מהתבנית, מעבירים לכלי הגשה.

מאחסנים במקרר (אם נשאר)

אפשר גם לשטח את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאחר הקירור לחתוך לקוביות.



תהנו

תגובות

  1. מיכל,את אלופת העולם!!! זה משגע...תודה.טליה רוזן

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

.