יום חמישי, 29 באוקטובר 2015

בצל ממולא

בצלים ממולאים בהרבה אהבה ועוד דברים טובים...





מצרכים:
5 בצלים גדולים 

למילוי: 
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי כוס אורז עגול (אפשר גם רגיל)
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות 
כף שמן זית 
בצל קצוץ דק
כף פפריקה
מלח, פלפל שחור גרוס


לרוטב:
200 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים
3 שיני שום קצוצות
פפריקה מתוקה, מלח פלפל






אופן ההכנה:

לקלוף את הבצלים ולעשות חתך עמוק לאורך כל בצל.
להרתיח את הבצלים עשרים דקות.
לצנן לגמרי.
בינתיים לערבב את כל חומרי המילוי, להפריד את שכבות הבצלים ולמלא בתערובת המילוי.

בסיר שטוח להניח את כל חומרי הרוטב, להביא לרתיחה להקטין את האש ולסדר את הבצלים בתוך הסיר.
לכסות ולבשל כשעה ורבע עד שהבצלים רכים והרוטב סמיך.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.