יום חמישי, 24 בספטמבר 2015

סינייה כרובית ופיטריות

מתכון קל טעים שונה.. ומגוון..







מצרכים:

1 כרובית שטופה מפורקת לפרחים קטנים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
עלי טימין
פלפל חריף קצוץ (לא חובה אך משדרג)

2 סלסלאות פטריות
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל

לטחינה -
כוס וחצי טחינה גולמית
2 שיני שום
מיץ מלימון שלם
כוס וחצי מים קרים

להגשה - צנוברים/שקדים קלויים, פטרוזיליה קצוצה







אופן ההכנה:

בתנור מחומם מראש על 200 מעלות מכניסים את הכרובית בתבנית מרופדת בניר אפייה מוספים שמן זית, מלח, פלפל ופלפל חריף מערבבים ואופים 20 דקות. מערבבים שוב במהלך האפייה

בינתיים - קוצצים את הפטריות מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומקפיצים כ - 5 דקות את הפטריות.


מכינים את הטחינה

מערבבים פטריות עם הכרובית ומשטיחים לשכבה אחידה בתבנית יוצקים את הטחינה מעל ואופים עוד 10 דקות.

מקשטים בצנוברים/שקדים קלויים או פטרוזיליה קצוצה 
זהו.. ויש לכם סינייה משגעת וטעימה.. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.