ריבת אגוזים וצימוקים

טעימה כל השנה. הכי מתאימה בערב ראש השנה... 









מצרכים:

300 גרם צימוקים
1 כוס יין אדום מתוק
3 כפות ברנדי
1 כוס סוכר
1 כף שמן
1 כף מיץ לימון
200 גרם אגוזי מלך




אופן ההכנה:
 מערבבים בסיר צימוקים, יין וברנדי ומשהים כחצי שעה
מוסיפים סוכר ושמן ומבשלים על אש קטנה חצי שעה - לערבב מידי פעם

להוסיף את מיץ הלימון ולבשל עוד 20 דקות.

לכבות את האש, להוסיף אגוזים לערבב היטב. 

לצנן ולהעביר לצנצנות.. או כלי הגשה









חג שמח ומתוק!!

תגובות