יום שלישי, 30 ביוני 2015

עוגת ריבת חלב קרה







עוגה טעימה ללא אפייה.. מהסוג של שגר ושכח... מכינים ב -2 דקות עבודה ומקפיאים. לפני ההגשה הופכים על צלחת ממתינים כמה דקות וזוללים.
טעימה, מתאימה לקיץ.. לימים האלה שאין חשק להפעיל תנור ומתחשק עוגה קרה וטובה.

אין אחד שלא מתלהב ממנה.. 


אז אתם רושמים ??


מצרכים :

200 גרם פקאן מסוכר טחון גס
2 שמנת מתוקה
4 כפות גדושות ריבת חלב






תבנית מאורכת מרופדת בניילון נצמד


רפדו את התבנית בניילון והניחו בתחתית את הפקאן המסוכר כך שיכסה את כל תחתית התבנית.

הקציפו 2 שמנת מתוקה לקצפת יציבה והוסיפו את הריבת חלב. ערבלו מעט.

שפכו את הקצפת על הפקאן כסו בניילון נצמד והקפיאו עד להגשה (עדיף להכין יום קודם או להקפיא לפחות  לחמש שעות עד להגשה)

לפני ההגשה להפוך על צלחת הגשה יפה ו... זהו! מביך כמה קל!

עוגה מרשימה וטעימה!






קיץ צונן ונעים לכולכם♥





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.