יום שלישי, 16 ביוני 2015

סיגרים במילוי נוטלה.. והימים האלה שאף פעם לא מתרגלים אליהם..






יש ימים שלאן שלא תפנה לא תתרגל אליהם

לא לימי ראשון..

לא לימי הורים..

לא לימים ראשונים..

ובטח לא לימים אחרונים..

לא להתחלות.. ובטח שלא לסופים.

לא לימים של אריזת תיקים..
לא תיק של היום הראשון בגן..
לא התיק ליום הראשון לכיתה א'
לא התיק לטירונות
ולא התיק לטיול הגדול.

לא לימים שאנחנו צריכות לסחוב על הגב את תיק המסעות של כולם כדי שיהיה להם קל יותר.

ימים של אמצע הם הכי נוחים

כאלה שמתגלגלים.. כאלה שזורמים..
שלא צריכים להיות ישרים כמו סרגל.
ולא צריך לעלות על שום גל..


חיים של סיגר..

מלא בשוקולד וקפה חזק ליד.

לחיי ימים מלאי אושר ושמחה
 ימים של התחלות חדשות וריגושים
 ימים של סיגרים מתוקים

















למתכון:

בצק פילו 
צנצנת ממרח נוטלה (350גרם)
ספריי שמן

לציפוי-
סוכר גבישי
30 גרם חמאה מומסת



אופן ההכנה

הפשירו שעתיים בטמפרטורת החדר את בצק הפילו.
 הוציאו בזהירות 6 דפים ואת השאר הקפיאו שוב לשימוש אחר.(ניסיתי אין בעיה להקפיא שוב).


התיזו מעט שמן על דף פילו וחתכו אותו ל - 6 מלבנים.
הכניסו את הנוטלה לשקית זילוף או לשקית קשיחה אחרת וחתכו את הקצה, זלפו על כל מלבן בצק פס נוטלה
קפלו את הקצוות וגלגלו לסיגר. המשיכו כך עם כל הדפים.






הניחו את הסיגרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה מרחו כל סיגר בחמאה ופזרו סוכר גבישי.

הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל - 8 דקות.








זהו! כמה קריספי וטעים אתם כבר תבינו לבד..


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.