כל כך טעימה, רכה, מנחמת קלה להכנה, כזו טובה שאני ממש מקווה שתבחרו להכין אותה ולהנות גם.
מצרכים
250 גרם עוגיות פתיבר בטעם שוקולד טחונות דק.
80 גרם חמאה מומסת
חצי כוס חלב
14 סוכריות מרשמלו
1 שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
לקישוט
3/4 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים חמאה מומסת ופירורי עוגיות משטחים בתבנית זכוכית עגולה בקוטר 24. מכניסים למקרר ובינתיים -
מעל סיר עם מים רותחים מניחים קערה מתאימה מוסיפים את החלב והמרשמלו ומערבבים עד המסה מלאה של המרשמלו
מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי - מצננים.
מקציפים שמנת מתוקה ומאחדים עם תערובת השוקולד. יוצקים מעל העוגה ומיישרים.
מכניסים למקרר, מקציפים 3/4 מיכל שמנת מתוקה ומזלפים מסביב לעוגה לקישוט, או מסדרים בעזרת כף תלוליות של קצפת מסביב.
מקררים לפחות חמש שעות לפני ההגשה - כדי שהעוגה תתייצב.
אצלי זה לא עבד... עוד לפני שהאורחים הגיעו העוגה נטרפה.. האורחים נאלצו להתכבד בעוגיות מהסופר..
מצרכים
250 גרם עוגיות פתיבר בטעם שוקולד טחונות דק.
80 גרם חמאה מומסת
חצי כוס חלב
14 סוכריות מרשמלו
1 שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
לקישוט
3/4 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים חמאה מומסת ופירורי עוגיות משטחים בתבנית זכוכית עגולה בקוטר 24. מכניסים למקרר ובינתיים -
מעל סיר עם מים רותחים מניחים קערה מתאימה מוסיפים את החלב והמרשמלו ומערבבים עד המסה מלאה של המרשמלו
מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי - מצננים.
מקציפים שמנת מתוקה ומאחדים עם תערובת השוקולד. יוצקים מעל העוגה ומיישרים.
מכניסים למקרר, מקציפים 3/4 מיכל שמנת מתוקה ומזלפים מסביב לעוגה לקישוט, או מסדרים בעזרת כף תלוליות של קצפת מסביב.
מקררים לפחות חמש שעות לפני ההגשה - כדי שהעוגה תתייצב.
אצלי זה לא עבד... עוד לפני שהאורחים הגיעו העוגה נטרפה.. האורחים נאלצו להתכבד בעוגיות מהסופר..
חחח...אהבתי את הפינאלה של הפוסט...ואת התמונה עם הפירורים :-)
השבמחקתודה! שמחה שאהבת..♥
מחק