יום רביעי, 29 באפריל 2015

עוגת קונפטי

עוגה רכה טעימה, מנחמת ומשמחת!
עוגה מלאה בסוכריות צבעוניות
עוגת שמחות
עוגות קולולו....











מצרכים :

200 גרם חמאה רכה
3/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
3/4  2 כוסות קמח תופח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכריות צבעוניות

לזיגוג :

1 כוס אבקת סוכר
2-3 כפות חלב
סוכריות קונפטי






אופן ההכנה :
מערבלים במיקסר במשך 5 דקות את החמאה והסוכר עד שהתערובת אוורירית ובהירה, מוספים את הביצים, אחת בכל פעם וממשיכים לערבל.
מוסיפים תמצית וניל.

מערבבים בקערה קמח,מלח,וסודה לשתייה
מוסיפים לקערת המיקסר לסרוגין את תערובת הקמח והשמנת כל פעם קצת.

להוסיף את הסוכריות ולערבב היטב.

לצקת את הבלילה לתבנית משומנת היטב! בחמאה
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ- 50 דקות.
(עד שקיסם יוצא נקי ויבש)

מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי את העוגה. 
הופכים על צלחת הגשה, ומכינים את הזיגוג
מערבבים טוב טוב את אבקת הסוכר עם החלב

לטפטף את הזיגוג בעזרת כף מעל העוגה - ולקשט בסוכריות קונפטי.

לציפוי לוקח לפחות שעה להתקשות.



רק בשמחות!


תגובה 1:

  1. הסוכריות קונפטי הללו משדרגים את העוגה פלאים!

    השבמחק

.