יום שישי, 17 באפריל 2015

עוגת דובדבנים קרה

עוגת דובדבנים ופיסטוקים קרה מרעננת ומרשימה

קלה להכנה וקוצרת מחמאות..






חומרים לשכבה התחתונה                   חומרים לשכבה העליונה

1 גביע שמנת מתוקה                             1 גביע שמנת מתוקה

כף אבקת סוכר                                     2 כפות אבקת סוכר

חצי צנצנת דובדבנים בסירופ                   חצי כוס פיסטוקים








אופן ההכנה:

רפדו תבנית מאורכת בניילון נצמד

הקציפו את השמנת המתוקה לקצפת יציבה,  לקראת סוף ההקצפה הוסיפו את אבקת הסוכר ו5 כפות מסירופ הדובדבנים.

שפכו את התערובת לתבנית סדרו מעל שורות של דובדבנים.




הכניסו למקפיא.

בינתיים הקציפו את השמנת המתוקה של השכבה העליונה הוסיפו סוכר ופיסטוקים.

הוסיפו את התערובת על תערובת הדובדבנים. והחזירו לפריזר לכ- 5 שעות (עדיף לילה)

חלצו בזהירות את העוגה מהתבנית הסירו את הניילון הנצמד והניחו על צלחת הגשה.. 
תהנו מכל ביס


בתאבון...

2 comments:

  1. ענק!
    וכ"כ מתאים לקיץ שעוד יגיע...

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה! את מקסימה ומפרגנת כתמיד..♥

      מחק

.