יום שני, 23 במרץ 2015

קעריות שוקולד מלאות בטוב...

קעריות שוקולד אכילות שאפשר למלא בקצפת ותותים, סלט פירות או כמו במילוי כאן במתכון - 
הכי מרשימות לשולחן החג ובכלל...







מתכון ל כ- 15 גביעי נייר (מנג'טים) תלוי בגודל שתבחרו.



מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן


למילוי:

2 שמנת מתוקה 
100 גרם פקאן מסוכר טחון גס
2 כפות אבקת סוכר


אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד במיקרו, בעזרת מברשת סילקון מברישים את השוקולד בצד הפנימי של גביעי הנייר כך שיהיו מכוסים לגמרי.
מכניסים ל-5 דקות למקרר להתקשות. מוציאים ומורחים שכבה נוספת, מכניסים לעוד 5 דקות של קירור.






מוצאים מהמקרר ומקלפים בזהירות את גביעי הנייר מהשוקולד.





רוצים לקשט בעלי שוקולד?? קיטפו משיח קרוב עלים, שיטפו  ויבשו אותם מרחו בשוקולד והכינו באותו האופן שהכנתם את גביעי הנייר.






להכנת המילוי - מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה מוסיפים את אגוזי הפקאן ומערבבים בעדינות.


ממלאים את גביעי השוקולד ומקשטים בפירות יער, עלי שוקולד, קוביות שוקולד.. וכד'






מאחסנים בכלי מכוסה במקרר עד להגשה




בתאבון (:

4 תגובות:

  1. מיכל יקרה,
    חייבת לעשות חזרה גנראלית לפני ליל הסדר.
    המתכונים שלך תמיד אליפות. המחמאות נשפכות.
    אלמוג

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה אלמוג, התגובות שלך תמיד מחממות את הלב♥

      מחק

.