יום חמישי, 12 בפברואר 2015

טירמיסו בניחוח ליקר אמרטו






במיוחד ליום האהבה! ♥


טירמיסו בניחוח ליקר אמרטו שאין אחד שלא יאהב אתכם אחרי שיטעם ממנה

כזו שכיף להגיש לאורחים והכי כיף לאכול עם הכפית ישר מהתבנית









מצרכים:

2 שמנת מתוקה
חצי כוס אבקת סוכר
250 גר גבינת מסקרפונה
400 גר' בישקוטים
3 כפות ליקר אמרטו
2 כוסות אספרסו חזק                            


לציפוי אבקת קקאו







אופן ההכנה:

מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה, מוסיפים את הגבינה ומערבלים מעט עד לאיחוד.

מערבבים בצלחת עמוקה אספרסו ואמרטו

טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים בתבנית 

מורחים מעל הבישקוטים מחצית מתערובת השמנת מתוקה ומסדרים שוב שכבת בישקוטים.

מצפים ביתרת השמנת המתוקה ומפזרים בעזרת מסננת אבקת קקאו מעל.

מאחסנים במקרר


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.