יום שני, 29 בדצמבר 2014

לזנייה חלבית קלה וטעימה!




שכבות מנחמות של פסטה וגבינות ... יבואו לכם בטוב.. טעים וקל להכנה

מצרכים:

חבילת דפי לזניה - ברילה

2 גביעי קוטג'

2 ביצים

בקבוק עגבניות מרוסקות של  MUTTI- אפשר גם אחר אבל זה מומלץ ומקפיץ את המנה. 


3 שיני שום

מלח

פלפל שחור גרוס

250 גרם גבינה צהובה מגוררת



אופן ההכנה-

* תבנית מלבנית בגודל  33/26

בקערה מערבבים קוטג', ביצים, מלח ופלפל.
בקערה נפרדת יוצקים את רוטב העגבניות מוסיפים שיני שום מלח ופלפל ומערבבים היטב.

משמנים את התבנית ומסדרים את דפי הלזניה כך שיכסו את כל תחתית התבנית.
מורחים מעל קוטג' ועליו שכבה של רוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה צהובה וחוזרים שוב על השכבות פעמיים.
מסיימים בשכבה של דפי לזניה מצפים אותה היטב ברוטב עגבניות כך שכל עלי הלזניה יהיו מכוסים מפזרים בנדיבות גבינה צהובה. 

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ - חצי שעה.








פורסים ומגישים חם לצד סלט ירוק.. טעים! טעים!!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.