יום ראשון, 23 בנובמבר 2014

לחמניות שמרים במילוי נוטלה





































מצרכים:
500 גר' קמח
1 כף שמרים יבשים
125 גר' חמאה מומסת
1 כוס סוכר
1 ביצה

1 כוס חלב פושר
כף סוכר וניל
קורט מלח
למלית
ממרח שוקולד נוטלה
מעט חמאה להברשת הלחמניות לפני האפייה


אופן ההכנה:

לערבב 1 כף שמרים עם כף סוכר ו 2 כפות מהחלב לחכות מעט שהשמרים יתססו.

בקערת המיקסר לערבב חמאה מומסת מלח ביצה ואת יתרת החלב הפושר. להוסיף את שאר החומרים ובסוף את השמרים שתססו. לערבל עם וו הלישה  כ - 10 דקות.

להעביר את הבצק לקערה משומנת ולהניח להתפחה לשעה לפחות.
לאחר שהבצק תפח לרדד אותו על משטח מקומח לעובי של 1.5 ס"מ. לקרוץ בעזרת כוס עיגולים. 
על מחצית מהעיגולים להניח במרכז כפית גדושה נוטלה. 













לכסות  כל עיגול בעיגול נוסף, להדק היטב בקצוות וליצור כדור בצק.























להניח את הכדורים בתבנית עגולה משומנת בחמאה. 

למרוח את הכדורים בחמאה מומסת להתפיח שוב כחצי שעה. 



























לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ - 35 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.