יום שישי, 21 בנובמבר 2014

פסטה ברוטב שמנת


בחופשה האחרונה שלנו בטוסקנה ( על חלקה סיפרתי לכם בפוסט הקודם ), 
טעמתי את הפסטה הזו והבאתי לכם את המתכון והטעם- תנסו ! כמה פשוט, ככה טעים!!






המצרכים
500 גרם פסטה מבושלת על פי הוראות היצרן (אני השתמשתי בפסטה שהבאתי משוק האוכל בפירנצה :) )
50 גרם חמאה 
חצי כוס יין לבן יבש 
250 מ''ל שמנת מתוקה 
אגוז מוסקט מגורד 
מלח
פלפל שחור טחון טרי
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

5-6 פטריות גדולות פרוסות
מעט חמאה 



אופן ההכנה 
בסיר מחממים יין, שמנת וחמאה תוך כדי ערבוב עד הסמכה 
מתבלים ומוסיפים את הפסטה 
נותנים לה לספוג את הרוטב היטב
בנתיים, במחבת נפרדת מחממים היטב מעט חמאה, כשהמחבת רותחת מוסיפים את פרוסות הפטריות ומבשלים מעט.
מסדרים את הפסטה על צלחת הגשה יפה ומפזרים את הפטריות מעל
מוסיפים מעל הכל גבינת פרמזן ומגישים

בתאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.