יום רביעי, 25 ביוני 2014

קונכיות פסטה במילוי גבינות ופסטו


ברוב הימים אני ספר פתוח... 
מפטפטת, 
מחייכת, 
מספרת, 
מקשיבה, 
מקשיבה, 
מכילה, 
מייעצת...

לעיתים רחוקות, מתכנסת לי בתוך הקונכיה.. זקוקה לקצת שקט

לא עוברת שעה, ומישהו שואל- מה קרה? את לא מרגישה טוב?
צ'יק צ'ק חוזרת לשגרה ומכינה לכם מתכון שמתאים לימי הקיץ החמים
קונכיות גבינה ופסטו טעימות טעימות 

תכינו.. ספרו איך יצא.. :)






החומרים: 250 גר' פסטה קונכיות מבושלות כ-7 דקות לאחר הסינון לטפטף מעט   שמן זית למניעת הדבקות
100 גר' גבינת פרמזן מגורדת 
רוטב פסטו (מתכון בהמשך)

המילוי
              200 גר' גבינת ריקוטה 
              50 גר' גבינת שמנת 
              1 שן שום כתושה 
              מלח
              פלפל
              2 כפות שמן זית 
לערבב היטב, ולמלא את הפסטה 

למרוח על התבנית 2 כפות גדושות מהפסטו, לסדר מעל את הפסטה
לצקת את יתרת הפסטו מעל כל הפסטה, לפזר פרמזן
לאפות כ- 20 דק' בתנור שחומם מראש 180 מעלות






חומרים לרוטב פסטו:
- 100 גר' עלי בזיליקום מופרדים
-חופן צנוברים קלויים 
-3 שיני שום כתושות
-מלח
-רבע כוס שמן זית

טוחנים היטב במעבד מזון

תגובה 1:

  1. נראה נהדר, ואפילו קל!! מבטיחה לנסות ולספר!!

    השבמחק

.